استغاده از کلمه آلومینیوم در نامگذاری محصولات آلومینیومی، به دلیل استفاده از این عنصر برای تولید ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، است. برای شناخت نسبی از این محصولات آلومینیومی، باید ابتدا با تاریخچه و محاسن آلومینیوم، آشنا شد.
عنصری شیمیایی با عدد اتمی ۱۳ و نشان شیمیایی Al است. چگالی آلومینیوم کمتر از سایر فلزات رایج و تقریباً یک سوم چگالی فولاد است. این عنصر میل زیادی به اکسیژن دارد و هنگام قرار گرفتن در معرض هوا، یک لایه اکسید محافظ بر روی سطح تشکیل میدهد. آلومینیوم ازنظر ظاهری، هم ازنظر رنگ و هم ازنظر توانایی زیاد در انعکاس نور، به نقره شباهت دارد. این عنصر نرم، غیرمغناطیسی و شکلپذیر است. آلومینیوم یک ایزوتوپ پایدار دارد، 27Al؛ این ایزوتوپ بسیار رایج است و آلومینیوم را به دوازدهمین عنصر رایج در جهان تبدیل میکند. از خاصیت رادیواکتیویته 26Al در تاریخیابی رادیومتریک استفاده میشود. پایین بودن نسبی قیمت و بالا بودن استحکام آلومینیوم و آلیاژهای آن سبب شده است که آلومینیوم در بین فلزات غیر آهنی بیشترین کاربرد را در ساخت قطعات داشته باشد. قطعات آلومینیومی را میتوان به روشهای ریختهگری ماسهای، ریختهگری تحت فشار، کار سرد یا کار گرم و اکستروژن ساخت. آلیاژهای آلومینیوم دارای قابلیت ماشینکاری، پرس کاری، لحیمکاری نرم، لحیمکاری سخت و جوشکاری میباشند. آلومینیوم خالص در دمای ۶۶۰ درجه سلسیوس ذوب میشود، که برای تولید قطعات به روش ریختهگری ماسهای یا ریختهگری تحت فشار بسیار مناسب است. آلومینیوم به صورت ورق، مفتول، تسمه، فویل، میل گرد، لوله و پروفیلهای ساختمانی و اکسترود شده در بازار موجود است. در جوشکاری یا لحیمکاریِ قطعات آلومینیومی بایستی به نکات خاصی توجه کرد، چرا که همهٔ آلیاژهای آلومینیوم قابلیت جوشکاری ندارند. مقاومت به خوردگی آلیاژهای آلومینیوم بستگی به کیفیت پوشش اکسیدی نازکی دارد که بر روی سطح آن تشکیل میشود. از آنجا که آلومینیوم فلز فعالی است، این پوشش به سرعت بر روی آن شکل میگیرد. خراش یا سایش این پوشش امکان خوردگی این فلز را به وجود میآورد. به روش آنودایز کردن میتوان یک پوشش اکسیدی ضخیم بر روی سطح آلومینیوم ایجاد کرد.
تاریخچه آلومینیوم در ارتباط با میزان مصرف آلوم شکل گرفته است. اولین مطلب نوشته شدهٔ راجع به آلوم توسط مورخ یونانی هرودوت، به قرن پنجم قبل از میلاد بازمیگردد. مشخص شده است که گذشتگان از آلوم به عنوان یک تثبیتکننده رنگ و دفاع از شهر استفاده میکردند. پس از جنگهای صلیبی، آلوم، به عنوان یک مادهٔ ضروری در صنعت نساجی اروپا، موضوع تجارت بینالمللی بود؛ که آن را تا اواسط قرن بیستم از غرب دریای مدیترانه وارد اروپا میکردند.
ماهیت آلوم ناشناخته باقی ماند تا اینکه در حدود سال ۱۵۳۰ میلادی، پاراسلسوس پزشک سوئیسی پیشنهاد کرد که آلوم نمکی از خاک آلوم است. در سال ۱۵۹۵ میلادی، شیمیدان آلمانی آندریاس لیباویوس این فرضیه را به صورت تجربی تأیید کرد؛ در سال ۱۷۲۲ میلادی، فردریش هافمن، شیمیدان آلمانی، اعتقاد خود را مبنی بر اینکه پایه آلوم یک خاک مجزا است، اعلام کرد. در سال ۱۷۵۴ میلادی، آندریاس سیگیزموند مارگراف، شیمیدان آلمانی، آلومینا را با جوشاندن خاک رس در اسیدسولفوریک و سپس افزودن پتاسیم به آن، ترکیب کرد.
تلاشها برای تولید فلز آلومینیوم به تاریخ ۱۷۶۰ میلادی برمیگردد. با این حال اولین تلاش موفق در سال ۱۸۲۴ میلادی توسط فیزیکدان و شیمیدان دانمارکی هانس کریستین اورستد به انجام رسید. او آلومینیم کلرید بدون آب را با آمالگام پتاسیم واکنش داد، که محصول این واکنش کلوخی از فلز مشابه قلع بود. او نتایج خود را ارائه داد و نمونه ای از این فلز جدید را در سال ۱۸۲۵ میلادی به نمایش گذاشت. در سال ۱۸۲۷ میلادی، فردریش وولر، شیمیدان آلمانی، آزمایشهای اورستد را تکرار کرد اما هیچگونه آلومینیومی را شناسایی نکرد (دلیل این ناسازگاری در سال ۱۹۲۱ میلادی کشف شد). او آزمایش مشابهی را در سال ۱۸۲۷ میلادی با مخلوط کردن کلرید آلومینیوم بدون آب با پتاسیم انجام داد و پودر آلومینیوم تولید کرد. در سال ۱۸۴۵ میلادی او قادر به تولید قطعات کوچکی از فلز بود و برخی از خواص فیزیکی این فلز را شرح داد. سالها پس از آن، وُهْلِر به عنوان کاشف آلومینیوم شناخته شد. با استفاده از روش وهلر نمیتوان مقدار زیادی از آلومینیوم تولید کرد و فلز آلومینیوم نادر بود؛ بهطوری که هزینه آن بیش از طلا بود.
شیمیدان فرانسوی هنری اتین سنت-کلیر دویل یک روش صنعتی برای تولید آلومینیوم در سال ۱۸۵۴ میلادی در فرهنگستان علوم فرانسه ارائه کرد. تری کلرید آلومینیوم را میتوان با سدیم کاهش داد، که فرایندی راحتتر و ارزانتر از پتاسیم بود، که وهلر از آن استفاده کرده بود. در سال ۱۸۵۶ میلادی، دویل همراه با همکارانش اولین خط تولید صنعتی آلومینیوم را تأسیس کرد. در فاصله سالهای ۱۸۵۵ میلادی تا ۱۸۵۹ میلادی، قیمت آلومینیوم از ۵۰۰ دلار تا ۴۰ دلار به ازای هر کیلوگرم کاهش یافت. حتی پس از آن، آلومینیوم تولیدی هنوز خلوص زیادی نداشت و آلومینیوم تولید شده از نظر خواص از نمونه ای به نمونه دیگر متفاوت بود.
مجسمه آنتروس در پیکدیلی سرکس، لندن، در سال ۱۸۹۳ ساخته شده است و یکی از اولین مجسمههای ریخته شده از آلومینیوم است.
اولین روش تولید صنعتی در مقیاس بزرگ بهطور مستقل در سال ۱۸۸۶ میلادی توسط مهندس فرانسوی پل هرولت و مهندس آمریکایی چارلز مارتین هال توسعه یافت، که اکنون به عنوان فرایند هال-هرولت معروف است. فرایند هال-هرولت آلومینا را به فلز تبدیل میکند. کارل جوزف بایر، شیمیدان اتریشی، در سال ۱۸۸۹ میلادی راهی برای خالص سازی بوکسیت برای تولید آلومینا، که در حال حاضر به عنوان فرایند بایر شناخته میشود، کشف کرد. تولید مدرن فلز آلومینیوم بر اساس فرایندهای بایر و هال-هرولت است.
قیمت آلومینیوم کاهش یافت و آلومینیوم در سالهای ۱۸۹۰ میلادی و اوایل قرن بیستم بهطور گستردهای در جواهرات، وسایل روزمره، قاب عینک، ابزارهای نوری، کارد و چنگال و فویل مورد استفاده قرار گرفت. توانایی آلومینیوم برای تولید آلیاژهای سخت در عین حال سبک در قیاس با فلزات دیگر، باعث شد که به صورت گستردهای مورد استفاده قرار گیرد. در طول جنگ جهانی اول، دولتهای اصلی خواستار حمل محمولههای آلومینیومی برای ساخت هواپیماهای سبک مستحکم بودند.
در اواسط قرن بیستم، آلومینیوم به بخشی از زندگی روزمره و جزئی از لوازم خانگی تبدیل شده بود. در اواسط قرن بیستم، آلومینیوم به عنوان یک ماده در مهندسی عمران، با کاربردهای ساختمانی در هر دو مرحلهٔ ساخت و ساز پایه ای و کار داخلی پایانی، و بهطور فزاینده ای در مهندسی نظامی برای هواپیما و همچنین موتور وسایل نقلیه زره پوش مورد استفاده قرار گرفت. اولین ماهواره مصنوعی زمین، که در سال ۱۹۵۷ میلادی به فضا پرتاب شد، شامل دو نیم کرهٔ آلومینیومی جدا از هم بود که به هم متصل شده بودند و تمام وسایل نقلیه هوایی پس از آن از آلومینیوم ساخته شدند. قوطیهای آلومینیومی در سال ۱۹۵۶ میلادی اختراع شده و در سال ۱۹۵۸ میلادی برای ذخیرهسازی نوشیدنیها به کار گرفته شدند.
در طول قرن بیستم، تولید آلومینیوم به سرعت افزایش یافت، در حالی که تولید جهانی آلومینیوم در سال ۱۹۰۰ میلادی ۶٬۸۰۰ تن بود، تولید سالیانه در سال ۱۹۱۶میلادی از ۱۰۰٬۰۰۰ تن در سال تجاوز کرد؛ سپس ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ تن در سال ۱۹۴۱؛ و ۱۰٬۰۰۰٬۰۰۰ تن در سال ۱۹۷۱. در دهه ۱۹۷۰ میلادی، افزایش تقاضا برای آلومینیوم آن را به یک کالای مبادلاتی تبدیل کرد؛ در سال ۱۹۷۸ میلادی آلومینیوم وارد بورس فلزات لندن شد که قدیمیترین بورس مبادلاتی فلزات صنعتی در جهان بهشمار میآید. خروجی همچنان به رشد ادامه داد: تولید سالانه آلومینیوم در سال ۲۰۱۳ میلادی بیش از ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ تن بوده است.
قیمت واقعی آلومینیوم از ۱۴٬۰۰۰ دلار به ازای هر تن در سال ۱۹۰۰ به ۲٬۳۴۰ دلار در سال ۱۹۴۸ کاهش یافت (به دلار آمریکا در سال ۱۹۹۸ میلادی). هزینههای استخراج و پردازش با پیشرفت تکنولوژی و اندازه بنگاههای اقتصادی کاهش یافته است. با این حال، نیاز به بهرهبرداری از ذخایر کم کیفیت درجه پایین و استفاده از هزینههای در حال افزایش (به ویژه انرژی) هزینههای خالص آلومینیوم را افزایش داد؛ قیمت واقعی در دهه ۱۹۷۰ میلادی با افزایش قیمت انرژی رشد کرد. تولید از کشورهای صنعتی به کشورهایی منتقل شد که تولید در آن کشورها ارزانتر بود. هزینههای تولید در اواخر قرن بیستم به دلیل پیشرفت تکنولوژی، کاهش قیمتهای انرژی، نرخ ارز دلار ایالات متحده و قیمت آلومینا تغییر کرد. سهم مشترک کشورهای BRIC در دهه اول قرن بیست و یکم از ۳۲٫۶ درصد به ۵۶٫۵ درصد در تولید اولیه و از ۲۱٫۴ درصد در مصرف اولیه به ۴۷٫۸ درصد رشد کرد. چین با توجه به فراوانی منابع، انرژی ارزان و محرکهای دولتی، سهم بزرگی از تولید جهانی را به خود اختصاص میدهد؛ همچنین سهم مصرف خود را از ۲٪ در سال ۱۹۷۲ میلادی به ۴۰٪ در سال ۲۰۱۰ میلادی افزایش داد. در ایالات متحده، اروپای غربی و ژاپن، اکثر آلومینیوم در حمل و نقل، مهندسی، ساخت و ساز و بستهبندی مصرف شده است.
از نظر کیفیت و از نظر ارزش، آلومینیوم کاربردیترین فلز بعد از آهن است. به عبارتی آلومینیوم پرکاربردترین آلیاژ غیر آهنی است و تقریباً در تمامی بخشهای صنعت دارای اهمیت میباشد. آلومینیوم خالص، نرم و ضعیف است، اما میتواند آلیاژهایی را با مقادیر کمی از مس، منیزیم، منگنز، سیلیکون و دیگر عناصر به وجود آورد که این آلیاژها ویژگیهای مفید گوناگونی دارند. این آلیاژها اجزای مهم هواپیماها و راکتها را میسازند.
وقتی آلومینیوم را در خلاء تبخیر کنند، پوششی تشکیل میدهد که هم نور مرئی و هم گرمای تابشی را منعکس میکند. این پوششها لایه نازک اکسید آلومینیوم محافظ را به وجود میآورند که همانند پوششهای نقره خاصیت خود را از دست نمیدهند. یکی دیگر از موارد استفاده از این فلز در لایه آینههای تلسکوپهای نجومی است.
ضمن شناخت نسبی از این فلز گرانبها، که از سایت ویکی پدیا در مورد فلز آلومینیوم، در اینجا قرار داده شده است، باید بدانیم که این فلز ارزشمند، در صنعت غذایی، پای خود را محکم نموده و در اشکال و انواع مختلف، تولید و روانه بازار می شود. این فلز به ورق هایی با ضخامت های مختلف، تبدیل شده و شکل میگیرد و بعنوان: ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، در رستوران ها و فست فودی ها و طباخی ها، استفاده می شود.
قیمت فروش ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، متأثر از قیمت جهانی فلز آلومینیوم، می باشد. البته هزینه های تولید و حمل و نقل نیز به آن افزوده می شود. در سایت ظرفدون، سعی شده با خرید بدون واسطه از تولیدکنندگان ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، و با کمترین سود عمده فروشی، این محصولات را در اختیار مشتریان گرامی قرار دهد. شما می توانید با مراجعه به سایت ظرفدون، محصولات آلومینیومی یکبار مصرف، را ثبت سفارش نمائید.
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف کوچک و بزرگ
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، از ورق آلومینیومی با ضخامت های مختلف در؛ کارخانه های تولید کننده، ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، جهت بسته بندی انواع غذای بیرون بر رستورانی و کترینگ و همچنین جهت پخت غذا مانند؛ پخت غذا های تنوری از جمله ماهی، مرغ بریان، سیب زمینی تنوری، لازانیا استفاده می شود. ظروف آلومینیومی، برای بسته بندی سیب زمینی و مرغ سوخاری، نیز کاربرد فراوان دارد.
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف رستورانی و کترینگ
کارخانه های تولید کننده ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، انواع ظروف یکبار مصرف آلومینیومی را در ابعاد متتوع و ضخامت های مختلف جهت بسته بندی و حمل غذای بیرون بر تولید می کنند. و این بستگی به این دارد که؛ ظروف آلومینیومی، برای چه منظوری ساخته می شود.
ابعاد ظروف یکبار مصرف آلومینیومی، تعیین کننده کاربرد این ظروف پر مصرف می باشد. در ذیل درباره؛ ابعاد و کاربرد ظروف یکبار مصرف آلومینیومی، توضیح میدهیم.
ظرف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی، کوچک ترین ظرف یکبار مصرف آلومینیومی می باشد که برای غذا های خورشتی در کترینگ ها و رستوران ها، استفاده می شود. ظرف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی با کد ۷۲۸، شناخته می شود. ظروف آلومینیومی کوچک، موارد استفاده گوناگون دارد که به سلیقه رستوران ها و فست فودی ها، نیز بستگی دارد. جهت مشاهده و خرید به قیمت عمده ظرف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی، روی هایلایت کلیک نمایید.
ظرف یکبار مصرف آلومینیومی دارای ابعادی بزرگتر از ظرف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی می باشد. ظرف یکبار مصرف آلومینیومی نیم پرسی جهت پخت و سرو لازانیا، سیب زمینی تنوری و سرخ کرده، و...، استفاده می شود. ظرف یکبار مصرف آلومینیومی نیم پرسی با کد ۱۱۱، شناخته می شود. ظرف یکبار مصرف آلومینیومی کوچک نیم پرسی ۱۰۶، در فست فود ها بیشترین کاربرد را دارد.
ظرف یا دیس یکبار مصرف آلومینیومی کبابی کوچک، دارای طول بیشتری نسبت به؛ ظرف یکبار مصرف آلومینیومی دو پرسی، می باشد.
ظرف یکبار مصرف آلومینیومی کبابی که با عنوان دیس یکبار مصرف آلومینیومی کوچک کبابی کد ۲۳۰، شناخته می شود، جهت بسته بندی و بیرون بر انواع غذا های کبابی، همراه با چلو و یا بدون چلو استفاده می شود. طول بیشتر این ظرف آلومینیومی نسبت به ظرف آلومینیومی دو پرسی باعث می شود تا برای غذا های کبابی، مناسب باشد.
ظرف یکبار مصرف آلومینیومی کبابی بزرگ، نسبت به ظرف آلومینیومی کبابی کوچک ۲۳۰، دارای ابعاد بزرگتری می باشد. ظرف یا دیس یکبار مصرف آلومینیومی کبابی بزرگ، با کد ۲۴۰، از سایر ظروف آلومینیومی، متمایز می شود.
ظرف آلومینیومی کبابی بزرگ ۲۴۰، بهترین انتخاب جهت انواع غذا های کبابی می باشد، چرا که دارای ابعاد مناسبی جهت سرو و چیدمان کباب و چلو و گوجه، دارد.
در سایت اینترنتی و آنلاین ظروف یکبار مصرف ظرفدون، قیمت ظروف یکبار مصرف آلومینیومی بصورت روزانه بروزرسانی می شود. قیمت فروش ظروف آلومینیومی یکبار مصرف در سایت ظرفدون بر اساس فروش عمده و به قیمت درب کارخانه، درج شده است.
عمده فروشان ظروف یکبار مصرف و کترینگ ها و رستوران ها می توانند جهت خرید به قیمت عمده ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، سفارشات خود را در سایت ظرفدون ثبت نمایند.
قیمت عمده ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، در سایت ظرفدون بر اساس خرید زیر بیست کارتن و؛ خرید ظروف آلومینیومی بالای بیست و یک کارتن، درج شده است. قیمت خرید ظروف آلومینیومی یکبار مصرف برای خرید بالای بیست و یک کارتن به مراتب کمتر می باشد.
تجار و بازرگانان محترم می توانند جهت؛ خرید عمده کانتینری جهت صادرات ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، با مدیریت فروش ظرفدون، تماس حاصل نمایند.
ضخامت ظروف آلومینیومی یکبار مصرف
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی، در ابعاد و مدل ها و ضخامت های متفاوتی تولید می شوند، که هر کدام با یک کد شناخته می شود، و این کدها در اکثر، کارخانه های تولیدی ظروف یکبار مصرف آلومینیومی، مشترک است.
هر چقدر ورق آلومینیوم استفاده شده در تولید؛ ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، ضخیم تر باشد، مقاومت ظرف بالاتر، وزن آن بیشتر و قیمت محصول افزایش پیدا می کند.
واحد سنجش؛ ضخامت ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، به میکرون می باشد.
در جدول زیر انواع گرید؛ ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، عرضه شده در سایت اینترنتی ظروف یکبار مصرف ظرفدون، درج شده است.
نوع مشخصه
ضخامت به میکرون
گرید زرد
۴۵ میکرون
گرید بلک
۴۷ میکرون
گرید سبز
۵۰ میکرون
گرید قرمز
۶۰ میکرون
گرید ویژه
۷۰ میکرون
شرکت بازرگانی، تولیدی، بسته بندی، نوین روکش آیریک، با نام تجاری ظرفدون
تولید، چاپ اختصاصی روی ظروف و لوازم یکبار مصرف، تأمین لوازم یکبار مصرف، پخش عمده و صادرات انواع ظروف و لوازم یکبار مصرف و لوازم بهداشتی و مواد شوینده، مورد نیاز؛ کافه ها، رستوران ها، فست فود ها، آبمیوه فروشی ها، قنادی ها، لبنیاتی ها، هتل ها، شرکت ها، ارگان ها، در تهران و شهرستان ها، فعالیت دارد.
ظرفدون نمایندگی فروش و پخش عمده کارخانه های تولیدی معتبر صنعت ظروف یکبار مصرف، لوازم یکبارمصرف، لوازم بهداشتی و مواد شوینده، در ایران می باشد.
نمایندگی طب پلاستیک؛ فروش محصولات طب پلاستیک به قیمت درب کارخانه، ظروف یکبار مصرف طب پلاستیک
نمایندگی پولاد پویش؛ فروش محصولات پولاد پویش به قیت درب کارخانه، ظروف یکبار مصرف پولاد پویش
قیمت فروش محصولات
قیمت فروش انواع ظروف یکبار مصرف، لوازم یکبارمصرف، لوازم بهداشتی و مواد شوینده، در سایت اینترنتی ظرفدون، به قیمت درب کارخانه، درج شده است. قیمت کلیه محصولات در سایت بصورت روزانه بروزرسانی می شود. بنابر این نیازی به استعلام قیمت نیست.
کترینگ ها، کافه ها، رستوران، قنادی، آبمیوه فروشی و لبنیاتی های سراسر ایران می توانند، جهت:
خرید به قیمت عمده انواع ظروف یکبار مصرف و لوازم یکبارمصرف، لوازم بهداشتی، و انواع مواد شوینده، سفارشات خود را بصورت آنلاین در، سایت ظرفدون، ثبت نمایند.
ظروف یکبار مصرف بسته بندی
در سایت اینترنتی فروش عمده ظرفدون، انواع ظروف یکبار مصرف بسته بندی در سبک های لوکس و لاکچری و فانتزی و مجلسی و شیک به قیمت درب کارخانه، عرضه می گردد. در سایت ظرفدون، انواع ظروف یکبار مصرف بسته بندی غذای بیرون بر، ظرف یکبار مصرف پت بسته بندی نان، ظروف یکبارمصرف حمل کیک و شیرینی و قنادی، ظرف یکبار مصرف بسته بندی میوه و سبزیجات، ظروف یکبار مصرف بسته بندی گوشت و پروتئین، اعم از ظروف زیر عرضه می گردد:
انواع ظرف غذا یکبار مصرف فومی تک پرسی، ظرف غذا یکبارمصرف فومی دو پرسی، ظرف غذا یکبار مصرف سلفی، ظرف یکبار مصرف غذا بیرون بر در دار، ظرف غذا یکبار مصرف آلومینیومی در دار، ظرف یکبارمصرف بسته بندی طلقی پت pet شفاف، دیس و ظرف یکبار مصرف گیاهی غذای بیرون بر در دار، کاسه و سطل یکبار مصرف گیاهی آش و حلیم، انواع ظرف یکبار مصرف کریستالی از قبیل ظرف ژله و دسر، ظرف یکبار مصرف بسته بندی غذا ماکروفری و فریزری، قاشق چنگال و کارد یکبار مصرف، پک کاتلری، انواع لیوان یکبار مصرف کاغذی و پلاستیکی، ظرف یکبار مصرف چند قسمتی سلفی غذا بیرون بر مشکی در دار، ظرف یکبار مصرف حمل کیک و قنادی، ظرف یکبار مصرف اسلایس کیک، ظرف یکبار مصرف کاپ کیک، لیوان یکبار مصرف کاغذی قهوه بیرون بر در دار، بطری و جار پت pet، ظروف یکبار مصرف بستنی و دسر، ظروف یکبار مصرف بسته بندی طلقی پت شفاف آجیل و تنقلان، ظروف یکبار مصرف کریستالی دسری درب دار، ظرف یکبار مصرف کوچک دلی شفاف.
لوازم یکبار مصرف
در ظرفدون می توانید، جهت خرید به قیمت عمده انواع لوازم یکبارمصرف مانند؛ نی نوشیدنی، انواع دستمال یکبارمصرف کاغذی، نایلکس دسته دار، دستکش کلاه پیش بند یکبار مصرف، ساشه تک نفره دستمال مرطوب، لوازم حمل و دلیوری ظرف غذا، هولدر لیوان بیرون بر، کیسه فریزر و زباله، نایلکس دسته دار، سفارش خود را بصورت آنلاین ثبت نمایید.
دیس یکبار مصرف آلومینیومی کبابی بزرگ
دیس آلومینیومی یکبار مصرف ۲۴۰ ، مناسب برای سرو انواع جوجه کباب و کباب کوبیده مناسب است.
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی غذا های کبابی بیرون بر رستورانی، برای انواع جوجه کباب و کباب کوبیده مناسب می باشد.
قیمت ظروف آلومینیومی یکبار مصرف
قیمت فروش ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، در ظرفدون بصورت دو نرخی با دو قیمت متفاوت، برای خرید بالای بیست و یک کارتن، و خرید زیر بیست کارتن، عرضه می گردد.
جهت خرید ظرف غذا آلومینیومی می توانید از طریق لینک ( انتخاب قیمت بر اساس تعداد خرید) تعداد مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در صورت خرید بالای بیست و یک کارتن از قیمت کمتری برخوردار خواهید شد.
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، از ورق آلومینیومی تولید می شود. ظروف آلومینیومی یکبار مصرف غذا، به علت حفظ شکل و فرم اولیه خود در برابر گرما جز بهترین ظروف یکبار مصرف غذا می باشد که برای غذای بیرون بر در کترینگ ها و فست فود ها و رستوران ها استفاده می شود. ظروف غذا یکبارمصرف آلومینیومی، گرمای غذا را حفظ می کند و در اثر گرما مولکولهای ان با غذا آمیخته نمی شود. کارخانه های تولیدی ظروف یکبار مصرف الومینیومی، پارس پارسیدا هیرو نیکان پارسه از تولید کنندگان برتر؛ ظروف یکبار مصرف الومینیومی، می باشند. کترینگ ها و رستوران ها و فست فود ها می توانند جهت خرید عمده به قیمت درب کارخانه از نمایندگی کارخانه های تولیدی نیکان پارس پارسیدا هیرو و پارسه در سایت اینترنتی ظروف یکبارمصرف ظرفدون سفارشات خود را ثبت نمایند.
ظروف و دیس آلومینیومی تک خانه درب دار یکبار مصرف
ظروف و دیس یکبار مصرف آلومینیومی تک خانه، از پرکاربردترین این محصولات می باشد. ظروف یکبار مصرف آلومینیومی تک خانه، در انواع تک پرسی دو پرسی و دیس های بزرگ سه و پنج پرسی تولید می گردند. دیس یکبار مصرف آلومینیومی، به عنوان ظرف کبابی استفاده می شود.
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف چند قسمتی درب دار
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی چند قسمتی درب دار، در انواع دو خانه مرغی و سه خانه کبابی و چهارخانه تولید می شود. دیس یکبارمصرف دو خانه کبابی الومینیومی دو قسمت مجزا، برای کباب و برنج دارد.
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی درب دار
ظرف خورشتی یکبار مصرف آلومینیومی، در حجم ۳۰۰ و ۵۰۰ سی سی در اشکال مربع مستطیل و گرد تولید می شوند.
ظرف یکبار مصرف آلومینیومی خورشتی، از پرکاربردترین این محصولات درب دار می باشد.
قیمت خرید عمده ظروف یکبار مصرف آلومینیومی کوچک بزرگ خورشتی کبابی
کترینگ ها و فست فود ها و کافه و رستوران ها می توانند؛ جهت خرید به قیمت عمده ظروف یکبار مصرف سفارشات خود را در سایت اینترنتی ظرفدون ثبت نمایند.
لیست قیمت ظروف یکبار مصرف
عمده فروشان گرامی محصولات یکبار مصرف سراسر ایران می توانند جهت دریافت؛ لیست قیمت خرید عمده محصولات یکبار مصرف، با شرکت نوین روکش آیریک تماس حاصل نمایند.